Trainingen

Ik bied 2 soorten trainingen aan 

Gehoorzaamheidstrainingen

“Samen op pad” met als doel dat je op een veilige en prettige manier met je hond op pad kunt. Deze privétrainingen duren 55 minuten per keer. Lees meer over gehoorzaamheidstrainingen.

Nosebedience

Ofwel neuswerk -detectie- trainingen, een mooie manier om je hond zelfstandig te leren werken en waar je thuis ook mee aan de slag kan. De nosebedience trainingen worden individueel gegeven en duren 30 minuten per keer. Lees meer over deze trainingen.

Waar vinden de trainingen plaats

Gehoorzaamheidstrainingen

De gehoorzaamheidstrainingen vinden plaats bij jou in de buurt, op locatie binnen Den Haag, Den Haag Zuid of het Westland. Na inschrijving wordt in overleg de locatie bepaald.

Nosebedience training

De nosebedience trainingen vinden plaats bij het Landgoed Ockenburgh. Het ontmoetingspunt is de parkeerplaats bij de hoofdingang aan de Monsterseweg in Den Haag.

Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein aan het begin van de oprijlaan naar de villa. Ook is het landgoed goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Den Haag Centraal Station kan je met tram 3 richting Loosduinen (uitstappen bij halte Pisuissestraat) het gebied bereiken. Het is dan nog een kleine twee minuten wandelen naar de ingang van het landgoed.

Voordeel hiervan is dat je na de training nog lekker even kan lopen met uw hond.

Wat mee te nemen

Voor de trainingen neem je het volgende mee:Voorbeeld van tuigje op maat

  • lijn van 2 tot 3 meter
  • halsband of goed passend tuig voor je hond
  • voertasje en lekkere beloningssnoepjes
  • clicker (alleen bij nosebedience training)
  • water voor jezelf en je hond bij warm weer

Weersomstandigheden

De trainingen vinden voornamelijk buiten plaats. Wanneer het hard regent, hagelt, onweert, warmer dan 25 graden of kouder dan 5 graden is tijdens het tijdstip van de training zal deze verzet worden. In overleg wordt de training opnieuw gepland.

Houd bij bepaald weer rekening met een eventuele jas voor je hond en bij warm weer, denk aan water!